020 369 7508

PCR test Aalsmeer

PCR Test Aalsmeer

Woon jij in Aalsmeer en ben je op zoek naar een locatie waar je een PCR-test kunt laten doen? Plan dan nu online je afspraak in bij onze vestiging in de buurt van Aalsmeer! Onze organisatie is gespecialiseerd in het doen van PCR-tests. Ook geven wij hierbij de testcertificaten uit die benodigd zijn voor het inreizen van bepaalde landen. Voor veel landen is namelijk op dit moment een beperking gesteld op de mogelijkheid om het land in te reizen en geldt het reiscertificaat nu als een vereiste. De testlocaties van onze organisatie zijn zeven dag per week geopend, je kunt dus iedere dag bij ons terecht voor jouw PCR-test in Aalsmeer.

Afspraak maken
medical_research
mobile app

Wat is de PCR-test?

De PCR-test is de meest toegepaste en nauwkeurige test om te kijken of je COVID-19 hebt. Daarnaast toont de test ook aan of je het virus al hebt gehad, of dat het virus zich op dat moment in jouw lichaam aan het ontwikkelen is. De test verloopt middels de afname van een sample uit jouw neus- en keelslijmvlies. Vervolgens wordt de test onmiddellijk naar ons eigen laboratorium verstuurd, dit laboratorium beschikt over de ISO-certificatie én werkt met de allersnelste machine binnen Europa. Hierdoor is het resultaat zeer snel beschikbaar. De tests die worden afgenomen, worden uitgevoerd door ons personeel wat uitvoerig getraind is door onze medisch arts. Onze arts is uiteraard BIG-geregistreerd.

Afspraak maken

Hoe wordt de PCR-test in Aalsmeer eigenlijk afgenomen?

Wanneer je bij ons langskomt om jouw PCR-test in Aalsmeer te laten afnemen, zal één van onze getrainde medewerkers deze bij je afnemen. Deze medewerker zal de test uitvoeren door een sample uit jouw keel en neus te nemen. Dit duurt zo’n vijf minuten en zal mogelijk wat ongemakkelijk voor je aanvoelen. Nadat de test bij je is afgenomen, wordt de sample direct naar het laboratorium verstuurd waar we werken met de snelle machine die we eerder al even benoemden. We hebben door het werken met deze snelle machine jouw testuitslag dezelfde dag en anders uiterlijk de dag na je testafspraak voor jou beschikbaar.

Kan ik ook een antistoffentest in Aalsmeer laten doen?
Ja, het is mogelijk om naast jouw PCR-test ook een antistoffentest te laten afnemen in Aalsmeer.

Afspraak maken
medical_research

Informatie

certificaat

PCR-test mét reisverklaring

Zorgeloos op reis met een wereldwijd erkend certificaat

snelle_uitslag

Snelle uitslag

Afhankelijk van de type test ontvang je binnen 1 uur de uitslag

shield

Officieel RIVM Gevalideerd

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

kalender

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk

Kan ik een reisverklaring krijgen bij mijn PCR-test in Aalsmeer?

Ja. Het is mogelijk om naast je testuitslag ook een reisverklaring te ontvangen zodat je zorgeloos op vakantie of zakenreis kunt. Je krijgt bij ons naast de snelle testuitslag ook standaard een Engelstalig en wereldwijd erkend certificaat mee waarmee je vrij kunt reizen. Ben je benieuwd in welke landen de PCR-test en het bijbehorende certificaat precies verplicht is? Kijk dan ook op onze FAQ-pagina. Hier kun je de volledige lijst van landen vinden waarvoor de test en het certificaat een eis zijn. Ook kun je hier zien hoe lang jouw test en certificaat geldig zijn.

Waar moet ik aan denken als ik een testafspraak ga maken?
Het is belangrijk dat je eraan denkt om je ID-kaart of je paspoort mee te nemen naar de afspraak. Wanneer je meerdere afspraken in wil plannen voor verschillende personen, moet je deze afspraken wel even apart van elkaar inplannen in het systeem. Dit is nodig met oog op de te verschaffen persoonsgegevens bij het inplannen van de afspraken.

PCR Test Aalsmeer annuleren
Wil je jouw PCR-test afspraak toch annuleren? Dit is gratis mogelijk tot aan één uur voor het moment van je testafspraak op onze locatie in Aalsmeer. Je kunt de afspraak gemakkelijk annuleren via de link die je in jouw afspraakbevestigingsmail ontvangen hebt.

Afspraak maken

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?
We ontvangen vaker de vraag hoe er precies omgegaan wordt met de persoonlijke data die we van jullie op moeten vragen. We moeten bijvoorbeeld het documentnummer van het identiteitsbewijs of paspoort opvragen, omdat het verplicht is om dit nummer weer te geven op het reiscertificaat. Wanneer dit nummer niet op het reiscertificaat weergegeven staat, is het certificaat ongeldig en kun je geweigerd worden op je vlucht.

We vragen daarnaast ook je BSN op. Dit nummer moeten wij opvragen uit een verplichting naar de GGD toe; mocht je onverhoopt positief testen op COVID-19, dan zijn wij verplicht om jouw BSN te verschaffen aan de GGD en hier melding van te maken. Ook moeten wij dan je adresgegevens, je telefoonnummer, je geboortedatum en je e-mailadres aan hen doorgeven.

Uiteraard vernietigen wij als bedrijf je gegevens direct na het verstrijken van de bewaartermijn van deze data. Voor deze gegevens is deze termijn twee dagen. We verwijderen ook de gegevens wanneer het bewaren hiervan niet meer nodig is.