020 369 7508

PCR test Amsterdam

PCR Test Amsterdam

Ben jij woonachtig in Amsterdam en ben je op zoek naar een plek waar je een PCR-test kunt doen? Boek dan nu gemakkelijk online jouw afspraak bij onze testlocatie in Amsterdam. Wij zijn als bedrijf expert op het gebied van PCR-tests afnemen. Je kunt zeven dagen per week bij ons terecht voor jouw PCR-test in Amsterdam. Ook geven wij internationaal erkende reiscertificaten uit die je kunt gebruiken bij internationale reizen. Veel landen ter wereld hebben namelijk inreisbeperkingen ingesteld, waarbij het voor het mogen inreizen van het land een vereiste is om een dergelijk reiscertificaat te hebben.

Afspraak maken
medical_research
mobile app

Wat is de PCR-test?

De PCR-test is een zeer nauwkeurige test. Je krijgt van ons niet alleen snel je testresultaat, maar ontvangt ook een Engelstalig internationaal reiscertificaat. De PCR-test kan niet alleen aantonen of je op dit moment het COVID-19 virus hebt, maar ook of je het al hebt gehad of het virus zich op dit moment aan het ontwikkelen is in jouw lichaam. Om dit te testen, zal één van onze medewerkers die hiertoe is opgeleid door een BIG-geregistreerde medische arts, bij jou een swab afnemen uit je neus en uit je keel. Dit monster wordt vervolgens voor een analyse naar ons IOS-gecertificeerde laboratorium verstuurd. Wanneer het laboratorium klaar is met het uitvoeren van de analyse, ontvang je van ons de uitslag en jouw certificaat.

Afspraak maken

Hoe wordt de PCR-test in Amsterdam precies uitgevoerd?

Zoals hierboven beschreven is, wordt de test bij je afgenomen door ons professioneel getrainde personeel. Het afnemen van de test middels de neus- en keel-swab zal zo’n vijf minuten in beslag nemen. Het is mogelijk dat de test ongemakkelijk aanvoelt. Wanneer de medewerker het monster bij jou heeft afgenomen, wordt dit naar ons ISO-gecertificeerde laboratorium verstuurd. In dit laboratorium werken wij op exclusieve wijze met de snelste apparatuur in geheel Europa. Doordat wij met deze apparatuur werken, kunnen we je veelal de dag van je test en anders uiterlijk de volgende dag al jouw testresultaat geven.

Kan ik ook een antistoffentest laten doen?
Wil je jouw PCR-test in Amsterdam graag combineren met een antistoffentest? Dat is ook op deze locatie mogelijk. We hebben speciaal voor jou een combinatiedeal gemaakt waar je gebruik van kunt maken.

Afspraak maken
medical_research

Informatie

certificaat

PCR-test mét reisverklaring

Zorgeloos op reis met een wereldwijd erkend certificaat

snelle_uitslag

Snelle uitslag

Afhankelijk van de type test ontvang je binnen 1 uur de uitslag

shield

Officieel RIVM Gevalideerd

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

kalender

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk je testafspraak maken

Maak nu online gemakkelijk je afspraak. Wil je voor meerdere mensen een afspraak inplannen? Dan moet je dit wel even afzonderlijk van elkaar in het systeem inboeken. Dit is een vereiste vanwege de benodigde persoonsgegevens. Vergeet overigens niet je ID-kaart of je paspoort mee te nemen naar de testafspraak.

PCR Test Amsterdam – Afspraak annuleren
Moet je toch je afspraak annuleren? Tot één voor het tijdstip van de gemaakte afspraak is dit kosteloos mogelijk. Je kunt op een hele simpele manier annuleren middels de link in de door jou ontvangen bevestigingsmail.

Wat gebeurt er precies met mijn persoonsgegevens?
We ontvangen regelmatig de vraag wat er precies gebeurt met de uitgebreide persoonsgegevens die we van jullie opvragen. Het documentnummer vragen we bij jullie op, omdat het verplicht is om het documentnummer te vermelden op het internationale reiscertificaat. Als het documentnummer van jouw identiteitsbewijs niet op het certificaat vermeld zou staan, zou je niet toegelaten kunnen worden op je eventuele vlucht.

Afspraak maken

Ook vragen we je om je BSN. We vragen je om jouw BSN omdat het ons verplicht is gesteld om je BSN aan de GGD te verschaffen indien je positief getest wordt. Als je positief getest wordt, moeten wij ook andere gegevens aan de GGD doorgeven, zoals je telefoonnummer, je geboortedatum, je adres en je e-mailadres.

Wij als bedrijf zullen jouw persoonsgegevens na 2 dagen verwijderen wanneer de bewaartermijn van je persoonsgegevens verstreken is, of wanneer het niet meer nodig is om de gegevens beschikbaar te hebben voor het gebruik van onze diensten.