020 369 7508

PCR test Diemen

PCR Test Diemen

Woon jij in de regio Diemen en ben je op zoek naar een testlocatie waar jij de PCR-test kunt laten afnemen? Boek dan nu gemakkelijk en snel online een afspraak bij onze testlocatie in Diemen. Je kunt zeven dagen per week bij onze testlocaties terecht. Ook in Diemen zijn wij iedere dag van de week geopend. Wij zijn als bedrijf gespecialiseerd in zowel het afnemen van PCR-tests als de uitgave van de certificaten voor het internationaal reizen met het testresultaat. We geven deze certificaten uit, omdat veel landen inreisbeperkingen hebben opgesteld met als resultaat dat een dergelijk certificaat een vereiste is om het land in te kunnen reizen.

Afspraak maken
medical_research
mobile app

Wat is de PCR-test en hoe werkt het?

De afkorting PCR staat voor Polymerase Chain Reaction. De PCR-test houdt in dat je kunt laten testen of je het virus op dit moment hebt. Ook laat de test zien of je het virus op dit moment aan het ontwikkelen bent of dat je het virus al eens hebt gehad. De test wordt afgenomen door het nemen van een sample uit het slijmvlies van je neus en je keel, waarna de sample ter analyse naar ons laboratorium verstuurd wordt. Ons laboratorium beschikt over een ISO-certificatie en werkt met een zeer bijzondere machine. In het gehele continent van Europa is dit namelijk de snelste machine. Hierdoor hebben we je testuitslag zeer snel voor je beschikbaar. De tests worden afgenomen door ons getrainde personeel. Het personeel wordt getraind door een medisch arts die beschikt over een BIG-registratie. Je kunt er dus van op aan dat iedere stap van het proces met uiterste professionaliteit en precisie wordt uitgevoerd.

Kan ik in Diemen ook een antistoffentest laten doen?
Ja, het is mogelijk om jouw PCR-test in Diemen te combineren met een antistoffentest.

Afspraak maken

PCR Test Diemen incl. reiscertificaat

Ga je op vakantie en heb je hiervoor een certificaat nodig om te kunnen reizen? Of ben je er gewoon graag zeker van dat je volledig vrij van COVID-19 bent? Via Spoedtest.nl kun je onder meer PCR-tests laten doen waarmee jij gerust op reis kunt. Je krijgt van ons, gezamenlijk met de zeer snelle uitslag van je test, ook een reiscertificaat meegeleverd. Dit reiscertificaat is Engelstalig en wordt internationaal erkend. Zo kun je zorgeloos op reis. Wil je graag weten voor welke landen een dergelijk certificaat nodig is? Je vindt hier een uitgebreid overzicht van op de pagina veelgestelde vragen. Op deze pagina kun je ook lezen hoe lang je test en certificaat precies geldig zijn.

Afspraak maken
medical_research

Informatie

certificaat

PCR-test mét reisverklaring

Zorgeloos op reis met een wereldwijd erkend certificaat

snelle_uitslag

Snelle uitslag

Afhankelijk van de type test ontvang je binnen 1 uur de uitslag

shield

Officieel RIVM Gevalideerd

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

kalender

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk je afspraak boeken

Ga je een testafspraak maken? Vergeet dan niet dat je je ID of paspoort mee moet nemen naar de afspraak. Wil je voor meerdere mensen een afspraak inplannen? Dan moet je dit opeenvolgend doen, het kan dus helaas niet tegelijk. Dit is vanwege de persoonsgegevens die bij het maken van de afspraak ingevuld moeten worden. We verwelkomen je graag op onze testlocatie in Diemen.

PCR Test Diemen annuleren
Moet je onverhoopt toch de afspraak voor je PCR-test in Diemen annuleren? Dat is geen probleem! Je kunt via de link in je bevestigingsmail gemakkelijk kosteloos annuleren tot uiterlijk één uur voor het geplande tijdstip van je testafspraak.

Wat gebeurt er met mijn persoonlijke data?
Wanneer je een afspraak bij ons gaat inplannen voor de PCR-test in Diemen, worden er wellicht meer gegevens van je opgevraagd dan je in eerste instantie zou verwachten. We vragen uitsluitend de gegevens op die vereist zijn vanuit de GGD of voor jouw testcertificaat voor het reizen.

Afspraak maken

Zo vragen wij je BSN op, omdat wij verplicht zij om jouw BSN aan de GGD door te geven bij een positieve uitslag. Als je positief test, moeten wij de GGD ook voorzien van jouw adres, telefoonnummer, e-mailadres en geboortedatum. Daarnaast vragen we ook je documentnummer op. Dit documentnummer is nodig voor jouw testcertificaat; het is verplicht het documentnummer op het testcertificaat weer te geven. Indien er geen documentnummer op het testcertificaat staat, kun je namelijk mogelijk geweigerd worden voor je vlucht.