020 369 7508

PCR test Haarlemmermeer

PCR Test Haarlemmermeer

Ben jij woonachting in Haarlemmermeer en omgeving en ben je op zoek naar een plek waar je een PCR-test kunt laten doen? Boek nu online een afspraak bij onze testlocatie in Haarlemmermeer. Wij zijn een bedrijf wat zich specialiseert in het afnemen van PCR-tests. Ook is het bij ons mogelijk om de bijbehorende reiscertificaten te ontvangen. Veel landen hebben namelijk inreisbeperkingen ingesteld en eisen nu van reizigers dat zij een negatieve PCR-test met een dergelijk certificaat kunnen overleggen. Op onze testlocaties kun je zeven dagen per weekt terecht. We ontvangen je graag in Haarlemmermeer, of op één van onze andere PCR-test locaties in Nederland.

Afspraak maken
medical_research
mobile app

Wat is de PCR-test?

De PCR-test is tot dusver de meest nauwkeurige test om te meten of je COVID-19 hebt. Wat veel mensen niet weten, is dat de test niet alleen aantoont of je op dit moment het virus hebt, maar ook dat het laat zien of je het virus al hebt gehad of aan het ontwikkelen bent. De test wordt uitgevoerd middels het afnemen van een swab uit je neus en uit je keel. Vervolgens wordt dit sample getest, waarna je een negatieve testuitslag (je hebt geen COVID-19) of een positieve testuitslag (je hebt wel COVID-19) ontvangt. De test wordt afgenomen door ons personeel, al het personeel wat bij ons testen afneemt is hiertoe getraind door een medisch arts met BIG-registratie. Het laboratorium wat de samples analyseert is ISO-gecertificeerd en beschikt over de snelste apparatuur van Europa.

Afspraak maken

Hoe werkt het afnemen van de PCR-test in Haarlemmermeer?

Zoals hierboven aangegeven, wordt een PCR-test afgenomen door het nemen van een swab uit jouw keel en uit je neus. Het afnemen van deze swab zal ongeveer vijf minuutjes duren. Het afnemen van de test kan mogelijk wat ongemakkelijk voor je aanvoelen, maar is gelukkig zo voorbij. Nadat de test door één van onze medewerkers is afgenomen, wordt jouw sample naar ons laboratorium verstuurd. Nu heb jij er profijt van dat we in het laboratorium werken met de snelste apparatuur van Europa; veelal hebben dezelfde dag nog je uitslag voor je klaar. In een enkel geval volgt de uitslag uiterlijk de dag na de afname van je test.

Kan ik ook een antistoffentest doen in Haarlemmermeer?
Ja, het is mogelijk om jouw PCR-test te combineren met een antistoffentest. We hebben op al onze locaties een speciale combinatiedeal voor je beschikbaar. Ook in Haarlemmermeer kun je hiervan profiteren.

Afspraak maken
medical_research

Informatie

certificaat

PCR-test mét reisverklaring

Zorgeloos op reis met een wereldwijd erkend certificaat

snelle_uitslag

Snelle uitslag

Afhankelijk van de type test ontvang je binnen 1 uur de uitslag

shield

Officieel RIVM Gevalideerd

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

kalender

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk

PCR-test met reiscertificaat

PCR-test met reiscertificaat
Heb je een internationale reis op de planning staan heb je hiervoor een certificaat nodig, of wil je gewoon graag zeker weten dat je het virus niet hebt? Via spoedtest.nl kun je gemakkelijk en snel een PCR-test inplannen, zodat je zeker weet dat je geen COVID-19 hebt. Ook krijg je bij het zeer snelle testresultaat een certificaat meegeleverd wat je kunt gebruiken voor je internationale reizen. Wil je weten voor welke landen je de PCR-test en een dergelijk certificaat nodig hebt? Kijk dan ook eens tussen onze veelgestelde vragen. Daar staat een uitgebreid overzicht van de landen die een PCR-test verplichten. Ook staat hier weergegeven hoe lang je PCR-test maximaal geldig is om mee te reizen.

Nu snel en eenvoudig je afspraak maken
Ga je jouw testafspraak inplannen? Super! Onthoud wel dat je je paspoort of ID-kaart mee moet nemen naar de afspraak. Wil je voor meerdere mensen een afspraak inplannen? Dat kan, maar dit moet je online wel even om de beurt inplannen. Dit kan niet tegelijk vanwege de te verschaffen persoonsgegevens die vereist zijn voor het inplannen van een afspraak.

PCR Test Haarlemmermeer toch annuleren
Moet je onverhoopt je testafspraak in Haarlemmermeer annuleren? Dat is geen probleem! Je kunt tot aan één uur voor je afspraak nog annuleren. Het annuleren doe je middels de link die in je bevestigingsmail staat.

Afspraak maken

Waarom moet ik zoveel gegevens invoeren bij het maken van een afspraak?
We ontvangen van jullie regelmatig de vraag waarom er zoveel persoonlijke gegevens nodig zijn voor het maken van een afspraak. We lichten dit graag aan je toe. Het documentnummer moeten we bij je opvragen, omdat het verplicht is om dit nummer op je reiscertificaat weer te geven. Indien het documentnummer niet op je certificaat vermeld staat, kun je geweigerd worden voor een eventuele vlucht. We vragen om je BSN, omdat we dit nummer aan de GGD moeten verschaffen als je positief getest wordt op het coronavirus. Als je positief getest bent, moeten we ook je adres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres aan hen verschaffen.

Als PCRtestnu.nl vernietigen we uiteraard je gegevens na twee dagen wanneer de bewaartermijn van je persoonlijke data verstreken is. Of we doen het al eerder, mocht het bewaren van je gegevens niet meer nodig zijn.