020 369 7508

PCR test Schiphol

PCR Test Schiphol

Woon je in de omgeving van Schiphol en ben je op zoek naar een locatie waar je een PCR-test af kunt laten nemen? Maak dan nu online jouw testafspraak bij onze locatie op Schiphol. Onze organisatie is gespecialiseerd in zowel het afnemen van PCR-tests als in het verschaffen van de eventuele reiscertificaten bij een negatieve testuitslag. We verschaffen deze certificaten vanwege de inreisbeperkingen die er wereldwijd nu in vele landen gelden, waarbij het inzichtelijk kunnen maken van een dergelijk reiscertificaat een vereiste is. Onze testlocaties zijn zeven dagen per week geopend, dus ook op de locatie bij Schiphol kun je iedere dag van de week terecht.

Afspraak maken
medical_research
mobile app

Wat doet de PCR-test nu eigenlijk?

De PCR-test is tot op heden de meest nauwkeurige test met als doel het meten of je COVID-19 hebt. De test meet echter niet alleen of je op dit moment COVID-19 hebt, maar ook of je dit virus in het recente verleden al hebt gehad, of dat je het virus nu aan het ontwikkelen bent. De test wordt afgenomen door personeel wat hiervoor is opgeleid door een BIG-geregistreerde medische arts. De test wordt uitgevoerd door een monster van je slijmvlies af te nemen middels een swab uit je keel en neus. Hierna wordt het monster naar het ISO-certified laboratorium verstuurd, waar er gewerkt wordt met de allersnelste machine in Europa om de testen te verwerken. Zo heb je dus ook zeer snel je uitslag beschikbaar. Uit de analyse van het laboratorium komt vervolgens een positief of negatief testresultaat.

Kan ik bij de PCR test locatie bij Schiphol ook een antistoffentest laten afnemen?

Ja, wanneer je graag een PCR-test en een antistoffentest met elkaar wil combineren dan is dit mogelijk. Je kunt hiervoor gebruikmaken van een speciaal ontworpen combinatiedeal en profiteren van voordelen op de prijzen van de testen. Ook op de locatie bij Schiphol.

Afspraak maken

Kan ik een reisverklaring krijgen bij het resultaat van mijn PCR Test op Schiphol

Indien je op reis gaat en hiervoor een certificaat nodig hebt waaruit je negatieve testuitslag blijkt, of wanneer je gewoon graag volledig zeker wil zijn dat je geen COVID-19 hebt, helpen wij je niet alleen met het afnemen van de PCR-test. We kunnen je ook een internationaal erkend reiscertificaat geven, samen met de snelle resultaten van de test. Zo kun je zorgeloos op reis. Wil je graag weten voor welke landen de test en het reiscertificaat precies een vereiste zijn? Je kunt hier een uitgebreid overzicht van vinden op de pagina met onze veelgestelde vragen. Daar kun je ook nalezen hoe lang de testuitslag en het certificaat precies geldig zijn.

Afspraak maken
medical_research

Informatie

certificaat

PCR-test mét reisverklaring

Zorgeloos op reis met een wereldwijd erkend certificaat

snelle_uitslag

Snelle uitslag

Afhankelijk van de type test ontvang je binnen 1 uur de uitslag

shield

Officieel RIVM Gevalideerd

De testen die wij gebruiken zijn door het RIVM gevalideerd

kalender

Gratis annuleren

Annuleer gratis en gemakkelijk

Gemakkelijk en snel online je afspraak maken

Wil je de afspraak voor je PCR Test op Schiphol in gaan plannen? Onthoud dat je je paspoort of ID-kaart mee moet nemen naar je afspraak! Wanneer je meerdere afspraken wil inboeken, moet je dit eventjes los van elkaar gaan boeken. Het is helaas niet mogelijk om deze afspraken gezamenlijk te boeken vanwege de persoonsgegevens die verschaft moeten worden bij het inplannen van de afspraak.

PCR Test Schiphol annuleren

Wil je toch jouw PCR-test afspraak gaan annuleren? Dit kun je gemakkelijk en kosteloos doen via de link die je in je bevestigingsmail ontvangen hebt. Je kunt de afspraak tot één uur voor het tijdstip van de afspraak annuleren.

Wat gebeurt er met mijn persoonsgegevens?

We verwijderen jouw persoonsgegevens wanneer de bewaartermijn van je persoonsgegevens voorbij is na twee dagen, of wanneer het niet meer nodig is om jouw gegevens beschikbaar te hebben.

Afspraak maken

We vragen het documentnummer van je ID-kaart of paspoort bij je op, omdat we dit documentnummer op je reiscertificaat moeten weergeven. Wanneer het documentnummer niet op het reiscertificaat staat en je gaat op reis, dan is het mogelijk dat je met deze reden geweigerd wordt op je vlucht. Daarnaast vragen we je BSN bij je op. Wanneer jij positief getest wordt, moeten wij hiervan melding maken bij de GGD en hen jouw BSN geven. Ook moeten wij de GGD dan jouw geboortedatum, je telefoonnummer, je e-mailadres en je adres geven.