020 369 7508

Kan deze testuitslag ook gebruikt worden voor reizen naar het buitenland?

Jazeker! U kunt de testuitslag koppelen in de CoronaCheck-App en daarmee internationaal reizen. De regels kunnen per land verschillen en daarvoor verwijzen wij u graag naar de website www.nederlandwereldwijd.nl.

Wat moet ik meenemen naar mijn testafspraak?

Je afspraak bevestiging, identiteitsbewijs en een mondkapje.
Let op! Het is niet mogelijk om te testen met een kopie van je identiteitsbewijs.

Welke soort test wordt er gebruikt?

Door het RIVM gevalideerde sneltesten die worden afgenomen door een gekwalificeerd zorgprofessional. De medische en farmaceutische verantwoordelijkheid van het testen ligt bij de werkzame artsen en apothekers van de testaanbieder. Het gaat hier in principe om een neusswab. De testaanbieder kan ervoor kiezen om de neusswab te combineren met een keelswab. Voor PCR testen wordt er uitsluitend met ISO 15189 gevalideerde laboratoria gewerkt.

Kan ik ook getest worden als ik geen klachten heb?

Ja dat kan. PCR testen zijn juist heel goed in het aantonen van het virus in de periode voorafgaand aan het ziek worden, die zijn dus voordat u klachten heeft betrouwbaarder. Indien u besluit zonder klachten een Antigeentest te doen kan het zijn dat die negatief is, in welk geval de uitslag geen waarde heeft, of hij kan positief zijn en in dat geval moet u er van uit gaan dat dat klopt. Voor uitsluiting van een besmetting zonder klachten kunt u dus beter de PCR test doen.

Kan ik mijn afspraak wijzigen of annuleren?

Je kunt je afspraak op kosteloos annuleren tot 4 uur vóór het gekozen testmoment. Dit kan via de button ‘annuleren’ in uw bevestiging. Indien u uw afspraak wilt wijzigen dan vragen wij u een email te sturen naar de info@pcrtestnu.nl onder vermelding van uw boekingsnummer.

Kan ik voor meer personen tegelijk een afspraak maken?

Nee, het is niet toegestaan om met meerdere personen tegelijk te komen. De afspraak geldt voor 1 persoon. Voor elke persoon moet een aparte afspraak gemaakt worden.

Waar kan ik mijn testuitslag zien?

Je ontvangt een e-mail met daarin een link om je testresultaat digitaal op te halen. Via die link vind je je testuitslag en een unieke code. In de CoronaCheck-app of via coronacheck.nl zet je deze code om in een digitaal coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code.

Welke type PCR test wordt er gebruikt?

Wij gebruiken Real-Time PCR (RT-PCR) Dit wordt op het reisdocument weergegeven.

Wanneer krijg ik de uitslag van de PCR test?

U kunt onderstaande informatie 7 dagen per week van ons verwachten. Bent u bij ons in de ochtend tussen voor 12:00 getest?
-Met de PCR test (zelfde dag uitslag) ontvangt u dezelfde avond tussen 21:00-00:00 uur de uitslag per mail.
-Met de PCR Economy test van ontvangt u de uitslag binnen 24 uur per mail.
-Met de PCR Spoedtest ontvangt u de uitslag binnen 30 minuten per mail.
-Met de Abbott Antigeen sneltest ontvangt u de uitslag binnen 30 minuten per mail.

Al onze uitslagen worden als pdf in 8 talen verzonden per mail.
U kunt onze uitslagen voor alle testen ook uploaden in de Corona Check-app.

Heeft u vragen over uw uitslag dan kunt u contact opnemen met de support via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.

Contact Gegevens:
T: +3238086928
E: info@bookyourcovidtest.com

Mijn testuitslag is positief, wat nu?

Bij een positieve testuitslag krijg je geen code voor de CoronaCheck-App. En daarmee geen reiscertificaat. Volg direct de richtlijnen van de Rijksoverheid. De testaanbieder meldt je uitslag bij de GGD. De GGD belt je voor het bron- en contactonderzoek. Je hoeft zelf de GGD niet te bellen en geen aanvullende coronatest te doen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid. Let op! Een herstelbewijs is op het moment alleen te verkrijgen met een positieve testuitslag na een coronatest bij de GGD.