020 369 7508

Veelgestelde vragen

Vooralsnog is het niet 100% duidelijk of mensen die SARS-CoV-2 hebben gehad ook immuun zijn. We adviseren mensen dan ook gewoon om zich te houden aan te geldende maatregelen van het RIVM

De vaccinatie heeft geen invloed op de coronatesten zegt het RIVM

De test is goedgekeurd door de overheid en is qua betrouwbaarheid gelijk aan de test die door de GGD wordt gebruikt. Onze test heeft een sensitiviteit van 93,3% en een specificiteit van 99,4% op de aanwezigheid van Covid-19 virus partikels in speeksel, de test is betrouwbaar vanaf de eerste tot en met de zevende ziektedag en wijst, indien positief, op actieve ziekte.

Via de pagina afspraak maken

Dit verschilt per land. Internationaal zien we dat de COVID-19 PCR test met de verklaring vaak tot 3 dagen geldig is. Landen hanteren verschillende eisen met betrekking tot de geldigheid van een PCR test. Controleer te allen tijde de specifieke eis voor je bestemming. Zo voorkom je dat je met een verlopen verklaring aankomt.

Indien u positief bent geweest en een pcr test via ons wilt inplannen houd dan rekening met het volgende. U kunt tussen de 4-8 weken nadat u positief bent geweest alsnog positief uit de pcr test komen. Tip: Om u geld te besparen kunt u het volgende doen. Voordat u bij ons komt testen doet u een gratis pcr test via de GGD in uw regio. Indien u negatief getest wordt kunt u vervolgens bij ons de afspraak inplannen.

Ja! Deze test is goedgekeurd door de overheid. De goedgekeurde tests van de Amerikaanse bedrijven BD en Abbott zijn tijdens het onderzoek gebruikt in teststraten in Utrecht en Breda en op Aruba. Aan dit onderzoek deden in totaal 1.529 personen mee. Ter controle is in die gevallen ook een PCR-test afgenomen.

De COVID-19 PCR test is een momentopname en geeft geen volledige garantie dat je daadwerkelijk ‘negatief’ bent. Het kan zijn dat er geen virus wordt gedetecteerd maar dat je toch besmet bent geraakt met het virus. De test kan op een verschillend moment een andere uitslag geven omdat je bijvoorbeeld in de incubatieperiode zit.

Voor de PCR test hebben je persoonlijke gegevens nodig zoals je voor-en achternaam, e-mailadres, geboortedatum en telefoonnummer. Deze gebruiken we voor het maken en kunnen versturen van het PCR certificaat. Als je positief wordt getest willen we je ook kunnen bellen. Wij handelen conform de AVG en uitslagen worden via beveiligde e-mail verstuurd. Indien positief geven wij de positieve testuitslag door aan de GGD en het RIVM. Dit zijn wij verplicht in het kader van de wettelijke meldingsplicht van COVID-19. Voor meer informatie over gegevensverwerking verwijzen wij naar onze privacyverklaring.

U dient bij ons per persoon een afspraak te maken op een gewenste tijdsblok. Indien u meerdere personen op verschillende tijdsblokken heeft gereserveerd is het mogelijk om gezamenlijk op een van de gereserveerde tijdsblokken te komen. Het is ook mogelijk om 1 afspraak te maken op een gewenste tijdsblok. U mail de volgende gegevens van de overige personen naar info@pcrtestnu.nl. (Voornaam, Achternaam, Geboorte datum)

U kunt bij ons alle test afspraken kosteloos wijzigen of annuleren tot het moment van de test afname. Indien u niet komt opdagen (No Show) dan brengen wij de kosten voor de test afspraak in rekening.

U kunt annuleren door contact opnemen met de support van TKR Europe via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.

Contact Gegevens Laboratorium:
TKR Europe B.V
Beesdseweg 1A
4104 AW Culemborg
T: 0854000000
E: support@tkreurope.nl

U kunt bij ons alle test afspraken kosteloos wijzigen of annuleren tot het moment van de test afspraak. Indien u niet komt opdagen (No Show) dan brengen wij de kosten voor de test afspraak in rekening.

U kunt annuleren door contact opnemen met de support van TKR Europe via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.

Contact Gegevens Laboratorium:
TKR Europe B.V
Beesdseweg 1A
4104 AW Culemborg
T: 0854000000
E: support@tkreurope.nl

Ja dat kan.

Voor zover wij weten is er geen standaard vergoeding voor coronatesten. Er bestaat wel een vergoeding als de PCR test onderdeel is van bijvoorbeeld een operatie die in het buitenland moet worden verricht.

Ja. Vergeet deze dus niet mee te nemen anders kan de test niet afgenomen worden.

Een aantal landen kennen een verplichte PCR test als onderdeel van de reisbeperkingen. Bij ons kun je terecht voor een PCR test en een COVID-19 PCR verklaring. Deze wordt verstrekt door een ISO gecertificeerde en door het RIVM gevalideerde laboratorium. De PCR verklaring wordt altijd ondertekend door een arts. Hiermee kun je reizen

Bij ons kunt u tot het moment van de test afname kosteloos annuleren en wijzigen. De terug storting staat binnen 7 werkdagen op uw rekening.

U kunt onderstaande informatie 7 dagen per week van ons verwachten. Bent u bij ons in de ochtend tussen voor 12:00 getest?
-Met de PCR spoedtest/PCR speekseltest (zelfde dag uitslag) ontvangt u dezelfde avond tussen 21:00-00:00 uur de uitslag per mail.
-Met de PCR test van €65 & PCR speekseltest van €70 ontvangt u de uitslag binnen 24 uur per mail.

Heeft u vragen over uw uitslag dan kunt u contact opnemen met de support van TKR Europe via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.

Contact Gegevens Laboratorium:
TKR Europe B.V
Beesdseweg 1A
4104 AW Culemborg
T: 0854000000
E: support@tkreurope.nl

Onze reisdocument voldoet aan alle eisen om naar elke land te kunnen reizen. De volgende gegevens vind u terug op onze reisdocument. Type test: Naat-test Testresultaat: positief of negatief Alle gegevens: overeenkomstig met het paspoort Datum en tijd van afname van de test Gegevens van het laboratorium dat de test analyseert Ondertekend door het laboratorium Engels talig

De kosten zijn afhankelijk van de test die je nodig hebt. De actuele prijzen zijn terug te vinden in onze planningstool.

  • Alle COVID testen zijn inclusief Engelstalig reiscertificaat
  • Betaling is enkel mogelijk per Contant, PIN, Credit Card en Apple Pay op locatie

Onze test locatie openingstijden: Maandag t/m Zondag 08:00 – 12:00

Telefonische openingstijden: 020 369 7508 Maandag t/m Zondag 08:00 tot 12:00

Heeft u vragen over uw uitslag dan kunt u contact opnemen met de support van TKR Europe via het onderstaande e-mailadres of telefoonnummer.

Contact Gegevens Laboratorium:
TKR Europe B.V
Beesdseweg 1A
4104 AW Culemborg
T: 0854000000
E: support@tkreurope.nl

Wij gebruiken Real-Time PCR (RT-PCR) Dit wordt op het reisdocument weergegeven.

Wij werken 7 dagen per week incl weekend en feestdagen. Onze uitslagen worden ook 7 dagen per week verzonden.

Wij werken 7 dagen per week ook op feestdagen. Onze uitslagen ontvangt zowel in het weekend en op feestdagen